+381 (64) 2019 999 | golden.nekretnine@gmail.com

Golden nekretnine vam nude odličan plac sa objektom u vikend naselju Delnice (Niš - Čamurlija).
Nalazi se na 8 kilometara od centra Niša i 500 metara od autobuskog stajališta na Čamurlijskom putu. Osnovna škola je na 2 kilometra u selu Vrtište. Naselje je dobro povezano sa autobuskim linijama 27, 28, 28a, 28b i 29.

Objekat je zidan od čvrstog materijala, iznutra omalterisan i okrečen, spolja je započeto malterisanje. Nema vlage, a na podu i plafonu su betonske ploče. Započeto je zidanje gornjeg sprata od siporeksa sa spoljnim stepenicama.
Krov je u dobrom stanju, sa novim crepom i novim olucima.

Poseduje gradsku vodu. Strujni kabl je postavljen pod zemljom u dužini od 75 metara do bandere (bakarni) i moguće je priključiti struju nakon završetka ozakonjenja koji je u postupku.
Elektromreža je kompletno instalirana.

Ispred objekta su veliki betonirani plato i vocnjak, koji se nalazi i za objekta.

Objekat se sastoji od dve prostorije i šupe. Soba je omalterisana i okrečena, sa delom za kuhinju na kojoj su keramičke pločice. Stolarija je drvena, kvalitetna sa zastorima. Druga prostorija je garaža sa kanalom za automobil sa garažnim vratima.

Plac je veličine 25 ari sa frontom na glavnom putu od 13 metara i dužine 168 metara, na kome se trenutno nalaze zasadi raznog voća (kruške, breskve, jabuke, dunje, orah, grožđe..).

Na plac je moguće ući sa glavnog i sporednog puta kao na skici.

Iznad placa nalazi se drugi plac od 12 ari koji se takođe prodaje i njihovim objedinjavanjem dobija se izlaz na dve ulice (po širini i dužini).
Takođe prodaju se i placevi ispod od po 15 ari što bi ukupno moglo objediniti 67 ari sa frontom na glavnoj ulici od 50 metara i dužine 170 metara za ozbiljnije poslovne investicije.

Veoma isplativa investicija za završetak vikendice ili porodične kuće. Zdrava i kvalitetna gradnja sa mogućnošću dogradnje drugog sprata.

Kuća je upisana na 30 m2, sa placem od 25 ari.
Vlasništvo privatno 1/1
CENA: 26.000 €

Za više informacija,
pozovite 064/2019-999

Posrednička naknada je u skladu sa Cenovnikom usluga,
koji se nalazi na zvaničnom sajtu Agencije.

Redni broj u Registru posrednika: 999

 

PLAC SA OBJEKTOM, VIKEND NASELJE ČAMURLIJA, NIŠ
Kataloški broj 34725
Grad Niš
Opština Crveni Krst
Lokacija Čamurlija
Ulica Delnička
Cena 26.000 €
Površina placa 2500 m2
Pomoćni objekat Da
Nazad
OGLAS ZA POSAO - BEOGRAD
OGLAS ZA POSAO - BEOGRAD

Mi smo Agencija za nekretnine - Golden Real Estate DOO, sa sedištem, razvojnim i marketing timom u Dimitrovgradu i Pirotu, a pravnim i prodajnim timovima u svim gradovima - sedištima okr...

SAZNAJ VIŠE
OGLAS ZA POSAO - ŠUMADIJA I ZAPADNA SRBIJA
OGLAS ZA POSAO - ŠUMADIJA I ZAPADNA SRBIJA

Mi smo Agencija za nekretnine - Golden Real Estate DOO, sa sedištem, razvojnim i marketing timom u Dimitrovradu i Pirotu, a pravnim i prodajnim timovima u svim gradovima - sedištima okru...

SAZNAJ VIŠE
OGLAS ZA POSAO - JUŽNA I ISTOČNA SRBIJA
OGLAS ZA POSAO - JUŽNA I ISTOČNA SRBIJA

Mi smo Agencija za nekretnine - Golden Real Estate DOO, sa sedištem, razvojnim i marketing timom u Dimitrovgradu i Pirotu, a pravnim i prodajnim timovima u svim gradovima - sedištima okr...

SAZNAJ VIŠE
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Golden Real Estate DOO. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.