+381 (64) 2019 999 | office@goldennekretnine.rs
INFORMACIJE
O NAMA

"Golden Real Estate" d.o.o., posrednik u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti, odnosno agencija za nekretnine, je nešto novo na nebu posredništva u Srbiji.

Cilj nam je da pružimo proverene, standardne usluge, ali na višem nivou, kao i da uvedemo inovacije koje će nas izdvojiti od konkurencije i učiniti prepoznatljivima na tržištu nekretnina.

Kao i svi profesionalci u ovom poslu, i mi se trudimo da pažljivo saslušamo želje i zahteve naših klijenata i svaki ozbiljno da shvatimo i realizujemo.

Mi smo tu zbog vas i ideja je da se širimo i razvijamo na osnovu preporuka naših zadovoljnih klijenata.

Pokušavamo se prilagoditi okolnostima na najbolji način, da budemo korak ispred, te da svojim klijentima uvek dajemo više nego što očekuju ili su navikli.

Golden nekretnine su vaš partner za sigurnu budućnost.

Odgovorno tvrdimo da Kompanija "Golden Real Estate" d.o.o., sa svojim timom stručnjaka iz različitih oblasti, koji su specijalizovani za obavljanje poslova posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti obezbeđuje našim klijentima maksimalni kvalitet, profesionalnost, odgovornost, punu pravnu sigurnost i maksimalno zadovoljstvo.

Ističemo da u postupku pružanja usluga, sa svojim klijentima uspostavljamo partnerski odnos, što podrazumeva apsolutno uvažavanje i poštovanje svakog učesnika posla, ponaosob.

Garantujemo da naša Kompanija sa raspoloživom strukturom može, hoće i zna da na pozitivan način odgovori na sve izazove u postupku pružanja usluga našim klijentima.

Za DOGOVOR ZLATA VREDAN!

Srdačno!

Vaš posrednik,
“Golden Real Estate” d.o.o.
Pirot, Sinđelićeva 3, lokal 5B
www.goldennekretnine.rs
office@goldennekretnine.rs
+381 64 2019-999
Redni br. u Registru posrednika: 999

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Golden Real Estate DOO. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.